Perfect maaien op steile hellingen

 

De Husqvarna Automower® heeft een betere tractie en een lager gewicht, en is dus ideaal voor hellingen tot 45% (24°).


Geen overlast voor de buren

 

Met een geluidsniveau van slechts 58 dB(A) kan de Automower® makkelijk in de tuin werken zonder dat dit u of uw buren stoort.


Zeer complex

 

Dankzij de doorgangsdetectie en ingebouwde hellingsregeling is de Husqvarna Automower® in staat om elke tuin te maaien, ongeacht de complexiteit of het terrein.

automowerRobotgrasmaaier iets voor u?

 

Een gazon gezond houden kan een hele klus zijn. Met de robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer u maar wilt en zonder dat u er bij hoeft te zijn. De z.g. Husqvarna Automower® kan tot 6000 m² gazon maaien, onder alle weersomstandigheden, ook op ongelijk terrein en met hellingen tot 45%. Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting. Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook.

 

Een klein gazon moet even vaak worden gemaaid om er goed uit te zien. Gelukkig zijn er ook kleinere Husqvarna Automower®, uitstekend geschikt voor gazons tot 1800 m². Elke grasspriet wordt even zorgvuldig en behoedzaam gemaaid als met de grotere modellen.


neem contact op   >

robotmaaier specialist2Uw robotgrasmaaier specialist

 

Haarman Tuinmachines is al meer dan 35 jaar dé specialist als het gaat om robotgrasmaaiers. De revolutionaire nieuwe manier van probleemloos grasmaaien voor gazons vanaf 15 m2 tot wel 5 hectare. De drie specialisten van Haarman Tuinmachines installeren de machine compleet bij u thuis en onderhouden deze, zo nodig in de werkplaats, zodat u probleemloos van uw prachtig gemaaid gazon kunt genieten. Heeft u nog twijfel of een robot grasmaaier wel de ideale keuze is voor u? Kom dan langs voor advies op maat!


neem contact op   >

lumag hakselaar hc1500 ewnlKies ook voor de unieke Haarman robotgrasmaaier/automower service

 

- Totale installatie van robotgrasmaaier/automower bij u thuis inclusief het machinaal leggen van de begeleidingsdraden.
- Drie specialisten in dienst in geval van storing zodat uw automower weer snel functioneert.
- Bij storing zo nodig service aan huis.
- Alle onderdelen op voorraad.
- In het bezit van een detectie systeem waarmee draadbreuken snel opgespoord kunnen worden.


neem contact op   >

haarman vierluik betrouwbaarheid 

Husqvarna Automower® - Marktleider op het gebied van robotmaaiers

 

De Husqvarna Automower® is de slimme, betrouwbare partner in uw tuin, van de marktleider op het gebied van robotmaaiers. Hij maait uw gras overdag en 's nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dag kunt genieten van een perfect gemaaid gazon – en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.

uitstekend maairesultaat

 

Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Husqvarna Automower® wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming.

Uitsteken maairesultaat

laag geluids niveau

laag geluidsniveau

 

Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Automower® zeer rustig en discreet wanneer u het wilt.

uniek maaisysteem

 

De Husqvarna Automower® maait het gras minimaal maar vaak, wat zorgt voor een mooi en gezond gazon. Uitgerust met vlijmscherpe maaimesjes gemaakt van sterk carbon staal gemonteerd op een robuust maaischijfsysteem. Dit zorgt voor een efficiënte werking en een extreem laag energieverbruik.

 

H320 0339

H350 0236

een maaier met iq

 

Dankzij de vele hightech functies is de Husqvarna Automower® geschikt voor elke situatie. Met behulp van passagedetectie en ingebouwde hellingdetectie kan de robotmaaier ook lastig terrein aan en afhankelijk van het model dat u kiest, fungeert de GPS navigatie als wegwijzer.

 

U kunt het laadstation vrijwel overal plaatsen. De Husqvarna Automower® detecteert signalen op drie manieren: via het laadstation, de begeleidingsdraden of de begrenzingsdraad. Zo vindt de robotmaaier altijd zijn weg, zonder ongewenste sporen op het gazon achter te laten.

mijn automower® app

 

Met de app My Automower® kunt u uw Husqvarna Automower® programmeren en instellen voor werk, ook al bent u niet thuis*. U kunt tevens rechtstreeks communiceren met de Husqvarna Automower®; als er een probleem is, laat de maaier u dit onmiddellijk weten.

 

*De app My Automower® is niet voor alle Husqvarna Automower® modellen beschikbaar

 

husqvarna app

basismodel

Het basismodel

 

Een goede keuze voor kleinere gazons


Bekijk AUTOMOWER® 105

Haarman best seller automower

Onze bestseller

 

De meest populaire keuze voor grote, complexe gazons


Bekijk AUTOMOWER® 450X

Haarman topmodel automower

Het meest geavanceerde model

 

Ons topmodel met de beste functies en oplossingen


Bekijk AUTOMOWER® 440

 

 


Bekijk alle Automowers

Over ons


Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in verkoop, verhuur, service en reparatie van bos, tuin en park machines. Wij bieden onze klanten een totaalpakket, zodat alles op het gebied van gazonmaaiers, zitmaaiers, robotgrasmaaiers, compact tractoren, motorzagen, heggenscharen, bosmaaiers, Aspen brandstof en smeermiddelen bij 1 adres gekocht en onderhouden kunnen worden.

Wij staan graag voor u klaar!

Gegevens


  Haarman Tuinmachines
   Leigraaf 61
  7391 AE Twello

0571-275363
info@haarmantuinmachines.nl

Openingstijden


Ma. 08:00 - 17:00 uur
Di. 08:00 - 17:00 uur
Wo. 08:00 - 17:00 uur
Do. 08:00 - 17:00 uur
Vrij. 08:00 - 17:00 uur
Za. 08:00 - 12:30 uur

 

Design by Sterkmerk
­